De Groot Beheer en Advies
Voor al uw PersoneelsdienstenIn de zorg kun je verschillende diploma’s behalen, variërend van niveau 1 tot en met niveau 5:

 • Niveau 1 staat voor Assistent Dienstverlening en Zorg (MBO)
  Je helpt in het huishouden, maakt eten klaar, doet boodschappen en maakt een praatje met de zorgbehoevende.
 • Niveau 2 staat voor Helpende Zorg en Welzijn (MBO)
  Je helpt ouderen, mensen met een beperking en kinderen bijvoorbeeld met hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.
 • Niveau 3 staat voor Verzorgende IG (MBO)
  Je kunt werken in verpleeg- of verzorgingshuizen, de gehandicaptenzorg en thuiszorg. Je helpt mensen met persoonlijke verzorging en verricht ook technische handelingen, zoals het toedienen van medicijnen.
 • Niveau 4 staat voor Verpleegkundige (MBO)
  Je werkt voor zorg- en welzijnsinstellingen. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en begeleid mensen op lichamelijk, psychosociaal en maatschappelijk gebied. Ook geef je voorlichting en instructies.
 • Niveau 5 staat voor Verpleegkundige (HBO)
  Je werkt voor zorg- en welzijnsinstellingen en bent in staat om zorg te coördineren en continueren. Je kunt risico’s inschatten, problemen vroegtijdig signaleren, interventies kiezen en uitvoeren en resultaten monitoren en evalueren.

De groot beheer en advies bemiddelt zorgmedewerkers van niveau 1 tot en met niveau 5. Ook leiden we kandidaten op tot niveau 3 of 4. Hier kunt u content plaatsen.