Selectie- en     wervingsbureau
met loopbanen op maat

Zoekt u een medewerker voor uw bedrijf?

De Groot Beheer en Advies zoekt graag de juiste kandidaat. Wij hebben de kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in talent en hebben de meest up-to-date kennis van sourcing. Met deze kennis zijn wij in staat een uitstekende match te maken tussen u en de kandidaat. Wekelijks vervullen wij vacatures voor bepaalde of onbepaalde tijd in, waarbij wij rekening houden met uw wensen, ambities en de bedrijfscultuur.


Waarom De Groot Beheer en Advies?
De Groot Beheer en Advies weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers. We zetten ons netwerk en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in om tot de juiste match te komen. Met het grootste aanbod van kandidaten vinden wij de medewerker die past in uw bedrijf. Wat u nog meer kunt verwachten?

  • Kennis van meer dan 25 branches.
  • Een effectief werving- en selectieproces.
  • Mogelijkheid tot uitgestelde werving en selectie voor meer zekerheid.


Uitzenden

De Groot Beheer en Advies zendt uit in een breed scala van beroepen in diverse branches. Goed geselecteerd en gekwalificeerd personeel met de ervaring en achtergrond waar u naar op zoek bent.


Detachering
Door onze brede marktbenadering en de jarenlange relaties met veel van onze klanten zijn wij ook inzetbaar op gebied van detachering.


Payrolling
U houdt de werving en selectie in eigen hand, maar besteedt de verloning en personeelsadministratie uit aan De Groot Beheer en Advies. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn