Selectie- en     wervingsbureau
met loopbanen op maat


zzp bemiddeling 

Waarom kiezen voor een zzp bemiddelingsbureau?
Waarom kiezen zzp’ers voor een bemiddelingsbureau? Wat zijn de voordelen? Hieronder gaan we dieper in op de meerwaarde van een bemiddelingsbureau voor de zzp’er.


Makkelijker nieuwe opdrachten vinden
Veel zzp’ers vinden het zoeken naar nieuwe opdrachten een vermoeiend proces. Eén van de grootste voordelen van een bemiddelingsbureau is dan ook dat je direct toegang tot nieuwe opdrachten hebt. Vaak kun je je beschikbaarheid en expertise makkelijk aangeven, waarna je wordt voorgesteld voor relevante opdrachten. Hiermee bespaar je tijd en energie.


De randzaken overdragen
Zzp’ers zijn over het algemeen echt specialisten in hun vak, maar je kan niet overal even goed in zijn. Veel zzp’ers geven aan moeite hebben met de boekhouding, facturatie en andere administratieve zaken.
Veel bemiddelingsbureaus kunnen hiermee helpen. Ze beschikken over verschillende tools en software waarmee je makkelijker je boekhouding kan doen, een contactpersoon voor (administratieve) vragen, en een voorbeeldfactuur. Veel zzp’ers kiezen er ook voor om hun volledige administratie uit te geven aan bijvoorbeeld een boekhouder. Kijk voor je in zee gaat met een externe partij altijd naar wat je zelf kan doen en wat je uit wil besteden.


Netwerk & expertise
Ons bemiddelingsbureau beschikt over uitgebreide netwerken, vaak in verschillende sectoren. Dit betekent dat jij als zzp’er toegang kan krijgen tot een breder aanbod aan mogelijkheden dan je misschien zelf zou kunnen vinden. Bovendien hebben we inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt, waardoor we goed kunnen adviseren over welke opdrachten het beste past bij je vaardigheden en ervaring.
Voor zzp’ers bieden dus aanzienlijke meerwaarde. Van toegang tot betrouwbare opdrachten en netwerken tot administratieve ondersteuning. Met een bemiddelingsbureau als hulptool kan jij blijven doen waar je het beste in bent – je vak uitoefenen.


Herken jij dit als ZZP'er?
Na het afronden van een opdracht moet je weken wachten op je geld, achter je facturen aan bellen, zoeken naar nieuwe opdrachten en je hebt geen duidelijke plek waar je met vragen terecht kunt.
Dit lossen wij voor je op.

 

Alles onder één dak
Doen waar je goed in bent, wij doen de rest!
Als zzp’er heb je het vaak druk genoeg. Zorgen maken om je openstaande facturen en je volgende opdrachten is verleden tijd als je met ons samen werkt.


Schrijf je vrijblijvend in via de onderstaande button:

Solliciteer direct
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn